Storing? Bel ons op 072 - 562 34 34 Tijdens kantoortijden

Storing? Bel ons op 06 - 10 50 75 10 Buiten kantoortijden

Vervanging CV installatie | Nicolaas Beetschool | Alkmaar

Vervanging CV installatie | Nicolaas Beetschool | Alkmaar
Tijdens de bouwvakvakantie hebben wij met ons team de hele cv-installatie (cv-ketel en alle cv-leidingen) vervangen bij de nicolaas Beetschool, De Rank en de Piccolo. Dit was een mooie klus, maar gezien het korte tijdbestek en in de vakantieperiode waar alles in moest gebeuren was dit wel weer een uitdaging om dit tijdig te realiseren zodat de scholen en kinderopvang weer hun lokalen konden in gebruik nemen.

Tevens is van de gelegenheid gebruik gemaakt om de cv-installatie en ketels te gaan splitsen in cascade opstellingen, en hebben we de stookruimten ook gesplitst inclusief alle benodigde bouwkundige aanpassingen, EBI keuringen etc..
« Terug

Duurzaamheid & Energiezuinigheid

In het heden van de huidige ontwikkelingen denkt installatiebedrijf Kusch BV mee d.m.v. innovatief werken door het toepassen van energiezuinige producten en het kiezen van duurzaamheid, alsmede voor de diensten en werkmethoden verbeteringen te creƫren, duurzaam in te kopen en kostenbesparend te werken, tevens onze service te vergroten.

Kiest u zelf ook voor duurzaamheid & energiezuinigheid?
Kusch bv denkt met u mee en heeft een aantal tips voor u op een rij gezet:
  • Isoleer platte daken;
  • Isoleer uw water- en cv-leidingen;
  • Vervang uw bestaande cv-ketel door een energiezuinige HR cv-ketel (hybride).
  • Vervang uw bestaande boiler door een zonneboiler, meer informatie vindt u hier.
Klaar voor morgen met de GasLos Garantie
Veel mensen weten dat hun huizen ergens in de toekomst los van gas moeten. Wanneer precies, dat is voor iedereen nog onduidelijk. En dat roept veel vragen op. Vragen waarmee ze ook steeds vaker bij installateurs aan zullen kloppen. Wat is nou een slimme keuze? Moet ik nu een nieuwe cv-ketel. Of moet ik toch al gaan voor een warmtepomp? 
Meer informatie over de GasLos Garantie vindt u hier.