Storing? Bel ons op 072 - 562 34 34 Tijdens kantoortijden

Storing? Bel ons op 06 - 10 50 75 10 Buiten kantoortijden

Verwarming

Installatiebedrijf Kusch b.v. levert en installeert al jaren complete centraleverwarmingsinstallaties, warmwatersystemen, vloerverwarming, ventilatiesystemen (warmteterugwinning), zonneboilers, stralingspanelen voor woningen, bedrijfspanden en gebouwen geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Kusch b.v. staat 7 dagen per week, 24 uur per dag met onze gecertificeerde monteurs voor u klaar om uw c.v.-ketel of warmwatertoestel in een optimale conditie te houden zodat uw comfort gegarandeerd blijft.

Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen. Om verzekert te zijn van een goede zorg kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

Sfeerverwarming is een hedendaagse trendsetter op gebied van gezellige verwarming, een perfecte combinatie van sfeer, warmte en design voor elk interieur of ruimtes. Wij leveren een talrijke gasgestookte sfeerhaarden welk te bezichtigen zijn in een van onze showrooms.

Voor het vervangen van uw c.v.-ketel, warmwatertoestel of lokale verwarming bent u bij ons aan het juiste adres ook wanneer uw ketel het plots begeeft, leveren en installeren wij dezelfde dag een nieuw energiezuinig toestel. "Wij laten u niet in de kou staan"

Kusch b.v. levert en installeert alle bekende merken c.v.-ketels, warmwatertoestellen verbeterd en hoog rendement. (zie links naar website fabrikanten)
« Terug

Duurzaamheid & Energiezuinigheid

In het heden van de huidige ontwikkelingen denkt installatiebedrijf Kusch BV mee d.m.v. innovatief werken door het toepassen van energiezuinige producten en het kiezen van duurzaamheid, alsmede voor de diensten en werkmethoden verbeteringen te creƫren, duurzaam in te kopen en kostenbesparend te werken, tevens onze service te vergroten.

Kiest u zelf ook voor duurzaamheid & energiezuinigheid?
Kusch bv denkt met u mee en heeft een aantal tips voor u op een rij gezet:
  • Isoleer platte daken;
  • Isoleer uw water- en cv-leidingen;
  • Vervang uw bestaande cv-ketel door een energiezuinige HR cv-ketel (hybride).
  • Vervang uw bestaande boiler door een zonneboiler, meer informatie vindt u hier.
Klaar voor morgen met de GasLos Garantie
Veel mensen weten dat hun huizen ergens in de toekomst los van gas moeten. Wanneer precies, dat is voor iedereen nog onduidelijk. En dat roept veel vragen op. Vragen waarmee ze ook steeds vaker bij installateurs aan zullen kloppen. Wat is nou een slimme keuze? Moet ik nu een nieuwe cv-ketel. Of moet ik toch al gaan voor een warmtepomp? 
Meer informatie over de GasLos Garantie vindt u hier.