Storing? Bel ons op 072 - 562 34 34 Tijdens kantoortijden

Storing? Bel ons op 06 - 10 50 75 10 Buiten kantoortijden

Dakbedekking

Dakbedekkingen zijn er in vele soorten. Van bitumen met een witte reflecterende toplaag tot diverse kunststof dakbedekkingen. Vooruitlopend op de strengere normen is Kusch bv ertoe overgegaan speciale zelfklevende rollen bitumen aan te brengen met behulp van warme lucht. Soms kiest men ook voor verkleving met koude lijm of mechanische bevestiging. Op die manier blijft het gebruik van open vuur tot een minimum beperkt en wordt er volgens de NEN 6050 gewerkt.

Koper, lood en zinkwerken kennen geen geheimen voor de dakdekkers van Kusch bv. Een goede hemelwaterafvoer en noodoverstort zijn essentiƫle elementen. De noodzaak van kwalitatief hoogwaardige dakbedekking mag niet worden onderschat, zo weet ook Kusch bv als geen ander. Zorg voor details hebben de dienstverlening van het familiebedrijf naar een hoger niveau getild. Wind- en waterdichtheid is vanzelfsprekend, maar tegenwoordig ligt het accent ook op de brandveiligheid (NEN 6050) en de veiligheid van de mensen die op of aan het dak werkzaamheden uitvoeren. (Kusch bv VCA** gecertificeerd)

Sedumdaken
In samenwerking met Beemster Daktuinen verzorgt Kusch bv ook sedumdaken, een groen dak soort. Deze groene daken zijn begroeid met planten en hebben een aantal duurzame voordelen, zoals:
  • het verdubbelt de levensduur van het dak
  • het is onderhoudsarm
  • warmtewering en geluidisolatie
  • toename van biodiversiteit en de leefomgeving
Kusch bv beschikt over alle deskundigheid om daken volgens de jongste richtlijnen te bedekken. Daarbij wordt uitsluitend gewerkt in overeenstemming met het Bouwbesluit en de voorschriften van de fabrikant.

In voorkomende gevallen worden de externe consultants van Bureau Dakadvies geraadpleegd. Extra zekerheid biedt de garantie van tien jaar op het dakwerk van Kusch bv. U kunt kiezen voor een verzekerde productgarantie of een all-in garantie.

Offerte
« Terug

Duurzaamheid & Energiezuinigheid

In het licht van de huidige ontwikkelingen denkt installatiebedrijf Kusch BV mee d.m.v. innovatief werken. Dit doen wij door energiezuinige producten toe te passen en voor duurzaamheid te kiezen, alsmede door voor de diensten en werkmethoden verbeteringen te creĆ«ren, duurzaam in te kopen, kostenbesparend te werken en tevens onze service te vergroten.

Kiest u zelf ook voor duurzaamheid & energiezuinigheid?
Kusch bv denkt met u mee en heeft een aantal tips voor u op een rij gezet:
  • Isoleer platte daken;
  • Isoleer uw water- en cv-leidingen;
  • Vervang uw bestaande cv-ketel door een energiezuinige HR cv-ketel (hybride).
  • Vervang uw bestaande boiler door een zonneboiler, meer informatie vindt u hier.
Klaar voor morgen met de GasLos Garantie
Veel mensen weten dat hun huizen ergens in de toekomst los van gas moeten. Wanneer precies, dat is voor iedereen nog onduidelijk. En dat roept veel vragen op. Vragen waarmee zij ook steeds vaker bij installateurs aan zullen kloppen.

Wat is nu een slimme keuze? Moet ik nu een nieuwe cv-ketel of ga ik toch al voor een warmtepomp?
Of past een combinatie van beide (hybride) wellicht beter bij mij?
 
Meer informatie over de GasLos Garantie vindt u hier.