Storing? Bel ons op 072 - 562 34 34 Tijdens kantoortijden

Storing? Bel ons op 06 - 10 50 75 10 Buiten kantoortijden

Installatie

Installatiebedrijf Kusch bv heeft al meer dan 55 jaar ervaring in het realiseren van centrale verwarming, ventilatiesystemen, sanitair, gas- en water installaties voor woningen, kantoren, scholen, bedrijfsgebouwen en sportaccomodaties.

Ons uitgangspunt is: het constante streven naar kwaliteit en duurzaamheid.

Speciaal opgeleide monteurs verrichten dagelijks werkzaamheden aan centrale verwarming en gasinstallaties, van reparaties tot aanleg van complete installaties. Ook het verhelpen van storingen en onderhoud aan de modernste c.v.-ketels, warmwater bereiders en zonneboilers behoren tot hun dagelijkse werkzaamheden. De monteurs beschikken over alle kennis en apparatuur voor het oplossen van storingen en onderhoud.

Ook verzorgen wij het renoveren en aanleggen van complete badkamers inclusief bouwkundige- en elektrische werkzaamheden. Er komt dus maar één bedrijf aan te pas en tevens één aanspreekpunt.

Graag maken wij een afspraak voor u in een van de showrooms van onze leveranciers. Bel gerust voor een persoonlijk advies of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

Voor een storing of reparatie aan uw installatie tot en met de engineering en montage van complete installaties kunt u bij Installatiebedrijf Kusch bv terecht. Dit alles uiteraard volgens de geldende voorschriften.

Onze kracht zit in de integrale aanpak:
van ontwerp en uitvoering tot coördinatie en nazorg. Aan kwaliteit doen wij geen concessies.
« Terug

Duurzaamheid & Energiezuinigheid

In het licht van de huidige ontwikkelingen denkt installatiebedrijf Kusch BV mee d.m.v. innovatief werken. Dit doen wij door energiezuinige producten toe te passen en voor duurzaamheid te kiezen, alsmede door voor de diensten en werkmethoden verbeteringen te creëren, duurzaam in te kopen, kostenbesparend te werken en tevens onze service te vergroten.

Kiest u zelf ook voor duurzaamheid & energiezuinigheid?
Kusch bv denkt met u mee en heeft een aantal tips voor u op een rij gezet:
  • Isoleer platte daken;
  • Isoleer uw water- en cv-leidingen;
  • Vervang uw bestaande cv-ketel door een energiezuinige HR cv-ketel (hybride).
  • Vervang uw bestaande boiler door een zonneboiler, meer informatie vindt u hier.
Klaar voor morgen met de GasLos Garantie
Veel mensen weten dat hun huizen ergens in de toekomst los van gas moeten. Wanneer precies, dat is voor iedereen nog onduidelijk. En dat roept veel vragen op. Vragen waarmee zij ook steeds vaker bij installateurs aan zullen kloppen.

Wat is nu een slimme keuze? Moet ik nu een nieuwe cv-ketel of ga ik toch al voor een warmtepomp?
Of past een combinatie van beide (hybride) wellicht beter bij mij?
 
Meer informatie over de GasLos Garantie vindt u hier.