Storing? Bel ons op 072 - 562 34 34 Tijdens kantoortijden

Storing? Bel ons op 06 - 10 50 75 10 Buiten kantoortijden

Riolering

Naast het vervangen van rioleringen is Kusch bv ook gespecialiseerd in het ontstoppen en reinigen van afvoeren en rioleringen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken. Alle voorkomende werkzaamheden op rioleringsgebied kunnen door ons worden uitgevoerd zoals onder meer het aanleggen, vernieuwen en onderhouden van de riolering. De inzet van uitsluitend KOMO-gecertificeerde materialen waarborgt een kwaliteit, terwijl onze tarieven zeer concurrerend zijn. Wij werken voor zowel woningcorporaties, bedrijven, (semi)overheid, vastgoedmaatschappijen en scholen als particulieren.

Rioleringen vergen een regelmatige schoonmaakbeurt. Kusch bv levert een complete service op dit gebied. Uw riolering word tot op de bodem gereinigd, verstopte afvoerleidingen, ontbrekingen en/of alle mankementen die wij tijdens onze werkzaamheden constateren worden geregistreerd en verwerkt in een heldere rapportage die aan u wordt verstrekt. Om de staat van het rioolstelsel inzichtelijk te houden, maakt Kusch bv gebruik van moderne digitale meet- en inspectieapparatuur (camerainspecties). De uitkomsten van deze verkenningen worden vastgelegd in een overzichtelijk inspectie-rapport. Tevens verzorgen wij aanleg van pomp- en vetputten, olie-vetafscheiders en zandvangers.

Ook op rioleringsgebied gaan de vakmensen van Kusch bv louter oplossingsgericht te werk: in samenspraak met de opdrachtgever dragen wij een totaalpakket aan, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Van probleemanalyse tot het graaf- en straatwerk: alle voorkomende werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Offerte
« Terug

Duurzaamheid & Energiezuinigheid

In het licht van de huidige ontwikkelingen denkt installatiebedrijf Kusch BV mee d.m.v. innovatief werken. Dit doen wij door energiezuinige producten toe te passen en voor duurzaamheid te kiezen, alsmede door voor de diensten en werkmethoden verbeteringen te creĆ«ren, duurzaam in te kopen, kostenbesparend te werken en tevens onze service te vergroten.

Kiest u zelf ook voor duurzaamheid & energiezuinigheid?
Kusch bv denkt met u mee en heeft een aantal tips voor u op een rij gezet:
  • Isoleer platte daken;
  • Isoleer uw water- en cv-leidingen;
  • Vervang uw bestaande cv-ketel door een energiezuinige HR cv-ketel (hybride).
  • Vervang uw bestaande boiler door een zonneboiler, meer informatie vindt u hier.
Klaar voor morgen met de GasLos Garantie
Veel mensen weten dat hun huizen ergens in de toekomst los van gas moeten. Wanneer precies, dat is voor iedereen nog onduidelijk. En dat roept veel vragen op. Vragen waarmee zij ook steeds vaker bij installateurs aan zullen kloppen.

Wat is nu een slimme keuze? Moet ik nu een nieuwe cv-ketel of ga ik toch al voor een warmtepomp?
Of past een combinatie van beide (hybride) wellicht beter bij mij?
 
Meer informatie over de GasLos Garantie vindt u hier.